Nyelvek / Languages: HU EN
AJÁNLATKÉRÉS | KAPCSOLAT | KEZDŐ OLDAL | E-MAIL  
Softwood Kft   Fa nyílászárók

ÉPÜLETEK  15

H008 Családi ház

H008 Családi ház

H007 Családi ház Monoron

H007 Családi ház Monoron

H006 Családi ház Monoron

H006 Családi ház Monoron

H005 Családi ház

H005 Családi ház

H004 Ház zsalugáterekkel

H004 Ház zsalugáterekkel

H003 Ház Diósdon

H003 Ház Diósdon

H009 Családi ház

H009 Családi ház

H002 Társasház

H002 Társasház

H001 Társasház

H001 Társasház

H015 Családi ház

H015 Családi ház

H011 Családi ház

H011 Családi ház

H010 Családi ház

H010 Családi ház

H014 Családi ház

H014 Családi ház

H013 Családi ház

H013 Családi ház

H012 Családi ház

H012 Családi ház

Vállaljuk újonnan épülő ingatlanok összes nyílászárójának elkészítését, rövid határidővel. A megrendelés értékétől függően további kedvezményes árakat számolhat nálunk.

Úgy gonduljuk, hogy a fa, mint természetes alapanyag örök életű, az építőiparban soha sem fog idejét múlttá válni, bármilyen modern anyag is jelenik meg a gyakorlatban.
A modern környezettudatos világban csak a fa az, mely igazán környezetbarát, barátságos és meleg érzetet tud nyújtani a mindannapi használat során.

Fa nyílászáróink „EURO-FALZ” profillal készülnek három rétegben ragasztott tömbösített borovi fenyőből. Ez a szerkezet biztosítja, hogy fa nyílászáróink hosszú időn keresztül is vetemedésmentesen állják meg a helyüket.
Fa ablakainkat akár a szabvány méretektől eltérően a tetszés szerinti formában (pl.: kör, háromszög, stb.) le tudjuk gyártani a megrendelő igénye szerint.
A nyílászáróinkat a legmodernebb WINKHAUS vasalatokkal szereljük, melyek a pontos és megbízható működést garantálják. Kérésre más gyártó (GU, ROTO, Sigenia) vasalatait is beépítjük.

Tevékenységi körünk kiterjed a fa nyílászárók mellett egyedi fa lépcsők és bútorok készítésére is, mely magában foglalja konyhabútorokat, konyhaszigeteket, beépített szekrényeket és egyéb egyedi bútorokat is. Bútorainkat a megrendelő igényeinek megfelelően laminált-, furnéros bútorlap, MDF illetve valódi fa alapanyagokból is el tudjuk készíteni. A bútorok hosszú élettartamát a legmodernebb bútorvasalatok szavatolják (BLUM, Häfele, stb.)

Szolgáltatásaink közé tartozik a díjtalan helyszíni méretfelvétel, tanácsadás a megfelelő műszaki megoldás kiválasztásában és a design kialakításában. Vállaljuk a nyílászárók helyszínre szállítását a szakszerű beépítést továbbá csere esetén a meglevő nyílászárók kibontását is.

Célunk olyan minőségű termékek előállítása, melyek hosszú évtizedeken keresztül megelégedéssel töltik el megrendelőinket és egyúttal otthonaik természetes ékeiként is szolgálnak.


 

REFERENCIÁINK

KONYHABÚTOROK

BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK

FÜRDŐSZOBA BÚTOROK

EGYÉB BÚTOROK

ELŐSZOBA

NAPPALI/HÁLÓ

LÉPCSŐK

ZSALUGÁTEREK

ÉPÜLETEK

A referenciák között kizárólag a cégünk által, egyedileg készített nyílászáróink és bútoraink találhatók. A munkáink feltöltését folyamatosan végezzük! (Utolsó frissítés: 17.06.12 számos előszoba bútor, beépített szekrény és nappali bútor került feltöltésre)
Reméljük a képek felkeltették érdeklődésüket és partnereink között köszönthetjük hamarosan Önöket. Amennyiben nem talált igényeinek megfelelő nyílászárót vagy bútort, kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken.

A www.softwood.hu oldalon található képek további felhasználása kizárólag a tulajdonos engedélyével lehetséges!

 
Fa Bejárati ajtók, Erkély ajtók, Ablakok, Beltéri ajtók, Konyhabútorok, Nappali bútorok, Fürdőszoba bútorok, Beépített szekrények, Lépcsők, Zsalugáterek
Softwood Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2003-2017
2200 Monor, Arany J. u. 14. Web:www.softwood.hu Tel.:+36 30 9000-525