Nyelvek / Languages: HU EN
AJÁNLATKÉRÉS | KAPCSOLAT | KEZDŐ OLDAL | E-MAIL  
Softwood Kft   Fa nyílászárók

OLDAL ÉS FELÜLVILÁGÍTÓK  5

OLD004 Felülvilágító

OLD004 Felülvilágító

OLD005 Oldalvilágító

OLD005 Oldalvilágító

OLD003 Oldalvilágító

OLD003 Oldalvilágító

OLD002 Oldalvilágító

OLD002 Oldalvilágító

OLD001 Oldalvilágító

OLD001 Oldalvilágító

Az általunk gyártott Oldal és felülvilágítók jellemzői

Az oldal és felülvilágítók a bejárati ajtók kiegészítő eleme. Olyan esetben érdemes alkalmazni, amikor a rendelkezésre álló beépítési nyílás nagyobb, mint a szabvány bejárati ajtóméret. Többnyire az ajtó kialakításához esztétikailag illő formában tervezük.

Lehetőség van a fix oldal- és felülvilágítók estében is különféle díszítő elemek, úgy mint rétét- vagy valódi faosztók illetve üvegközti rézosztók alkalmazására.

A fa oldal- és felülvilágítókat csomómentes, D4-es ragasztóval három rétegben ragasztott, hossztoldott vagy toldásmentes, egyenes szálú borovi fenyőből készítjük.

Az oldal- és felülvilágítók 4-16-4 rétegezésű argongáz töltésű thermo üvegezéssel készülnek. Igény esetén készülhetnek akár 0,9 W/m2/K fokozott hőszigetelésű háromrétegű üvegezéssel is.

A fa oldal- és felülvilágítókat egy réteg alapozó és két réteg fedő festéssel kezeljük igény szerinti színben. Az alapozás, mely egyben védőréteg gombák és rovarok ellen, mártással vagy locsolással történik. A fedő festés nagynyomású szóróberendezéssel kerül egyenletes felhordásra az alapozást követő csiszolás után. A felületkezelés UV és időjárásálló.

REFERENCIÁINK

KONYHABÚTOROK

BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK

FÜRDŐSZOBA BÚTOROK

EGYÉB BÚTOROK

ELŐSZOBA

NAPPALI/HÁLÓ

LÉPCSŐK

ZSALUGÁTEREK

ÉPÜLETEK

A referenciák között kizárólag a cégünk által, egyedileg készített nyílászáróink és bútoraink találhatók. A munkáink feltöltését folyamatosan végezzük! (Utolsó frissítés: 17.06.12 számos előszoba bútor, beépített szekrény és nappali bútor került feltöltésre)
Reméljük a képek felkeltették érdeklődésüket és partnereink között köszönthetjük hamarosan Önöket. Amennyiben nem talált igényeinek megfelelő nyílászárót vagy bútort, kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken.

A www.softwood.hu oldalon található képek további felhasználása kizárólag a tulajdonos engedélyével lehetséges!

 
Fa Bejárati ajtók, Erkély ajtók, Ablakok, Beltéri ajtók, Konyhabútorok, Nappali bútorok, Fürdőszoba bútorok, Beépített szekrények, Lépcsők, Zsalugáterek
Softwood Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2003-2017
2200 Monor, Arany J. u. 14. Web:www.softwood.hu Tel.:+36 30 9000-525