Nyelvek / Languages: HU EN
AJÁNLATKÉRÉS | KAPCSOLAT | KEZDŐ OLDAL | E-MAIL  
Softwood Kft   Fa nyílászárók

ERKÉLY AJTÓK  14

ERK006 Erkélyajtó

ERK006 Erkélyajtó

ERK014 Erkélyajtó

ERK014 Erkélyajtó

ERK013 Erkélyajtó

ERK013 Erkélyajtó

ERK012 Erkélyajtó

ERK012 Erkélyajtó

ERK011 Erkélyajtó

ERK011 Erkélyajtó

ERK010 Erkélyajtó

ERK010 Erkélyajtó

ERK009 Erkélyajtó

ERK009 Erkélyajtó

ERK008 Erkélyajtó

ERK008 Erkélyajtó

ERK007 Erkélyajtó

ERK007 Erkélyajtó

ERK005 Erkélyajtó

ERK005 Erkélyajtó

ERK004 Erkélyajtó

ERK004 Erkélyajtó

ERK003 Erkélyajtó

ERK003 Erkélyajtó

ERK002 Erkélyajtó

ERK002 Erkélyajtó

ERK001 Ekélyajtó

ERK001 Ekélyajtó

Az erkélyajtók nyitás szempontjából hasonlóak az ablakokhoz, azzal a kiegészítéssel, hogy méretükből adódóan több lehetséges megoldás lehet:

Fix (üvegfal) F
Bukó B
Oldalt nyíló NY
Bukó nyíló BNY
Középen felnyíló KNY
Középen felnyíló bukó-nyíló KBNY
Bukó-Toló BT
Emelő-Toló ET

A fa erkélyajtókat a normál négyszögletes kiviteltől ritkán térnek el, azonban igény szerint le tudjuk gyártani az íves vagy egyéb hegyesszögben végződő alakzatban is. Lehetőség van különféle díszítő elemek, úgy mint rétét- vagy valódi faosztók illetve üvegközti rézosztók alkalmazására.

A fa erkélyajtókat csomómentes, D4-es ragasztóval három rétegben ragasztott, hossztoldott vagy toldásmentes, egyenes szálú borovi fenyőből készítjük.

Az erkélyajtók WINKHAUS vasalattal vannak szerelve, melynek részét képezi a hibásműködtetés-gátló és rés-szellőztető funkció továbbá az egykaros ajtószárnyretesz. Lehetőség van kétoldali kilinccsel ellátott ajtók készítésére is, mely hasonló biztonsági vasalattal vannak felszerelve, mint a bejárati ajtók.

Az erkélyajtók alapfelszerelésként tartalmaznak egy HOPPE 'Tokyo' típusú kilincset F1 aluminium vagy F4 eloxált bronz színben. Természetesen egyéni igények esetén bármilyen más kilincset is biztosítani tudunk.

A szárnyak pontos illeszkedéshez és a hőszigeteléshez hozzájárul a DIPRO CS125 szilikon alapú körbefutó gumitömítés és az L2020-as gumi másodtömítés.

Az erkélyajtók 4-16-4 rétegezésű argongáz töltésű thermo üvegezéssel készülnek. Igény esetén készülhetnek akár 0,9 W/m2/K fokozott hőszigetelésű háromrétegű üvegezéssel is.

A fa erkélyajtókat egy réteg alapozó és két réteg fedő festéssel kezeljük igény szerinti színben. Az alapozás, mely egyben védőréteg gombák és rovarok ellen, mártással vagy locsolással történik. A fedő festés nagynyomású szóróberendezéssel kerül egyenletes felhordásra az alapozást követő csiszolás után. A felületkezelés UV és időjárásálló.

Az erkélyajtók natúr vagy eloxált aluminium vízvetővel és szárnytakaróval vannak ellátva.

REFERENCIÁINK

KONYHABÚTOROK

BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK

FÜRDŐSZOBA BÚTOROK

EGYÉB BÚTOROK

ELŐSZOBA

NAPPALI/HÁLÓ

LÉPCSŐK

ZSALUGÁTEREK

ÉPÜLETEK

A referenciák között kizárólag a cégünk által, egyedileg készített nyílászáróink és bútoraink találhatók. A munkáink feltöltését folyamatosan végezzük! (Utolsó frissítés: 17.06.12 számos előszoba bútor, beépített szekrény és nappali bútor került feltöltésre)
Reméljük a képek felkeltették érdeklődésüket és partnereink között köszönthetjük hamarosan Önöket. Amennyiben nem talált igényeinek megfelelő nyílászárót vagy bútort, kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken.

A www.softwood.hu oldalon található képek további felhasználása kizárólag a tulajdonos engedélyével lehetséges!

 
Fa Bejárati ajtók, Erkély ajtók, Ablakok, Beltéri ajtók, Konyhabútorok, Nappali bútorok, Fürdőszoba bútorok, Beépített szekrények, Lépcsők, Zsalugáterek
Softwood Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2003-2017
2200 Monor, Arany J. u. 14. Web:www.softwood.hu Tel.:+36 30 9000-525